Сакаш да стигнеш до добро платено работно место? Или можеби сакаш да работиш како фриленсер за клиенти од целиот свет?

Која и да е твојата цел, нашите ментори ќе ти помогнат да стигнеш до неа. 

Прв пат се среќаваш со учењето на далечина?

Не грижи се, тука сме за да ти го олесниме првиот чекор. За почеток, стани гостин-студент на нашата академија. Избери студиска програма а ние ќе ти го подариме првиот курс од таа програма без било какво плаќање или потпишување договор!

Ако си нов(а) во оваа област и имаш дилема која програма да ја одбереш, за да ти помогнеме во изборот подготвивме неколку бесплатни курсеви, книга “Како да станеш веб развивач“ и објавивме голема серија инспиратативни статии на нашиот блог

Ако ти се допадне нашиот пристап  да учиш кога, каде и колку сакаш, со темпо кое сам(а) ќе си го определиш, да имаш искусни професионалци за сопствени ментори, а потоа и да ти помогнеме да се вработиш кај некој од нашите партнери, ќе не радува да станеш и наш редовен студент.

За да го добиеш курсот пополни ја следнава пријава:

Пријава


P.S. Ако во делот Одговори на најчесто поставувани прашања не можеш да ги најдеш одговорите на твоите прашања, секогаш можеш да побараш индивидуални консултации.